Siirry sisältöön

Kilpailutehtävät julkaistaan 5.9.2019

Kilpailukausi Yritys Hyvä 2020

Uusi kilpailukausi avautuu Yrittäjän päivänä 5.9.2019. Silloin julkaistaan kaikki kilpailutehtävät. Kilpailuun voi osallistua aina maaliskuun ensimmäiseen päivään asti, jonka jälkeen sähköinen osallistumisalusta suljetaan.

Yksin tai yhdessä

Kilpailutehtävät ovat monialaisia, ja niitä voi tehdä yksin tai yhdessä. Usein kouluryhmät osallistuvat kilpailuun osana opetustaan, tai niihin osallistutaan yksilötöillä tehden niitä oppitunneilla. Monet osallistuvat myös vapaa-ajallaan tehden kilpailutehtäviä kaverin tai harrasteryhmien kanssa. Osallistumisen tapoja on monia!

Pitchaa, vloggaa, kirjoita tai kehitä

Kilpailutehtävissä voi tuoda esiin monenlaista osaamista. Musiikkitaustasta on hyötyä musavideotehtävässä, kirjoittamisella voi ottaa myös voiton. Erilaiset projektit ovat erinomaisia kilpailutöitä. Kannattaa tutustua kaikkiin kilpailutehtäviin ja etsiä sieltä itselleen innostavin.

Enää reilu viikko aikaa, ja sitten uusi kilpailukausi tehtävineen avautuu. Onnea kilpailuun!

Jaa sosiaalisessa mediassa