Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2020 voittajat on valittu

Kilpailulautakunta on valinnut Yritys Hyvä 2020 -kilpailun voittajat ja kunniamainintojen saajat. Isot onnittelut! 

Saimme tänä vuonna kisaan huikeat 486 työtä ja osallistujia oli 1412 henkeä! Töissä korostui jälleen luovuus, innokkuus, rohkeus sekä lasten ja nuorten omat näkemykset yrittämisestä ja yritteliäisyydestä. Jokaisella sarjalla oli oma monialainen esiraatinsa, joka tutustui jokaiseen kilpailuun lähetettyyn työhön ja heidän arviointiensa pohjalta kilpailulautakunta teki lopulliset päätökset voittajista ja kunniamaininnan saajista.

Koska jouduimme koronaviruksen vuoksi perumaan toukokuulle suunnitellun lopputapahtuman, voitiin kilpailutöitä palkita enemmän kuin aiempina vuosina. Voittajat ja kunniamaininnan jakautuivat seuraavasti:

Sarja I alku- ja esiopetus: 2 voittajaa, 3 kunniamainintaa
Sarja II 3.-6.luokat: 11 voittajaa, 3 kunniamainintaa
Sarja III 7.-9. luokat: 10 voittajaa, 10 kunniamainintaa
Sarja IV toinen aste: 2 voittajaa, 1 kunniamaininta
Sarja O opettajaksi opiskelevat: 1 voittaja

Yhteensä voittajia oli 26 työtä ja kunniamaininnan saaneita 17 työtä. Palkintostipendejä jaetaan yhteensä 16 300 eurolla. Voittajien ja kunniamaininnan saaneiden nimet tullaan myöhemmin julkaisemaan Yritys Hyvän kotisivulla ja voittajista kootaan myös aiempien vuosien tapaan voittajakirja, jossa töihin voi tutustua tarkemmin.

Voittajille ja kunniamaininnan saaneille on lähtenyt tieto voitosta sähköpostitse.

Tuotepalkinnot kaikille kisaan osallistuneille ja töiden ohjaajille tullaan postittamaan toukokuun aikana. Lämmin kiitos osallistumisesta!

Yritys Hyvä 2021 -kilpailukausi starttaa Yrittäjän päivänä 5.9.2020. Toivottavasti saamme taas mukaan runsaan osallistujajoukon!

Jaa sosiaalisessa mediassa