Siirry sisältöön

Ideakortteja yrittäjyyskasvatukseen jaossa!

Opettajat voivat nyt tilata haluttuja Yritys Hyvä -ideakorttipakkoja Kehittämiskeskus Opinkirjosta. Korteissa on yrittäjyyskasvatukseen sopivia tehtäviä. Tehtävistä lähes kaikki voidaan toteuttaa niin yksilötyönä kuin yhdessäkin. Ideakorteissa on vaikeusasteeltaan eri tasoisia tehtäviä, jotka soveltuvat esi- ja alkuopetukseen, perusopetukseen, toisen asteen opiskelijoille ja opettajaksi opiskeleville.

 

Korttipakassa tehtävien vaikeusaste lisääntyy alusta loppuun. Erilaiset tehtävätyypit on jaoteltu värein. Korttien kääntöpuolella on myös vahvuussanoja, ja niitä voi hyödyntää keskusteluissa ja tehtävien teossa.

 

Korttipakka on maksuton ja tilattavissa suoraan kouluille. Kortit voi myös kätevästi ladata ja heijastaa oppilaille.

Kurkkaa ideakortteihin tästä.

Jaa sosiaalisessa mediassa