Siirry sisältöön

Inspiroiva aineisto yrittäjyyskasvatukseen

Yritys Hyvä on jo vuosikymmeniä rohkaissut lapsia ja nuoria yrittäjyyteen ja yritteliäisyyteen. Kilpailu on tarjonnut opettajille matalan kynnyksen tapoja toteuttaa yrittäjyyskasvatusta kouluissa. Yrittäjyyskasvatus kehittää tulevaisuuden työelämän ja laaja-alaisen osaamisen taitoja.

Tulevaisuuden yrittäjät

Juuri valmistunut Tulevaisuuden yrittäjät -kirjan tehtävät tuovat yrittäjyyden ja yritteliäisyyden luontevasti osaksi eri oppiaineita kaikilla luokka-asteilla esi- ja perusopetuksesta aina toiselle asteelle asti. Lisäksi kirjasta löytyy tehtäviä myös opettajaksi opiskeleville.

Tulevaisuuden yrittäjät -kirja sisältää yli 200 ideaa ja tehtävää yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen. Ne on koottu Yritys Hyvä -kilpailun menneiden vuosikymmenten innostavimmista kilpailutehtävistä.

Tehtävävalikoimaan on valittu edelleen ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja sekä runsaasti erilaisia toteutustapoja.

Monenlaiselle osaamiselle on tilaa, esimerkiksi omille pohdinnoille ja kirjoittamiselle, sarjakuvien ja kuvakollaasien työstämiselle, musisoinnille, pienille ja suurille projekteille ja useille muille ilmentymille.

 

Kirja on vasta painotalossa painatuksessa, mutta kun sitä on saatavilla, sen tilaaminen käy kätevästi Opinkirjon verkkokaupasta. Kirja on maksuton.

Lataa Tulevaisuuden yrittäjät (pdf).

Jaa sosiaalisessa mediassa