Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2021 kilpailun arvioinnit ovat käynnissä

Yritys Hyvä 2021 -kilpailuaika on päättynyt 1.3.2021. Kilpailuun tuli ennätysmäärä töitä: yhteensä 720 työtä! Osallistujia oli tänä vuonna 1616. Lämmin kiitos kaikille osallistujille, opettajille ja ohjaajille siitä, että kilpailuun osallistuttiin kuluneesta koronavuodestakin huolimatta näin isoin osallistujamäärin.

Töiden arviointi sarjoittain on parhaillaan käynnissä. Jokaisella sarjalla on oma monialainen esiraatinsa, jotka valitsevat sarjoista ehdokkaat voittajiksi ja kunniamaininnan saajiksi. Esiraatien kokousten jälkeen kilpailulautakunta tulee päättämään kilpailun lopulliset voittajat 12.4. Olemme tämän jälkeen yhteydessä kaikkiin voittajiin.

Lisäksi kaikille kilpailun osallistujille ja ohjaajille lähetetään tuotepalkinto huhtikuun aikana.

Jaa sosiaalisessa mediassa