Siirry sisältöön

Nappaa yli 200 tehtävää yrittäjyyskasvatukseen

Tulevaisuuden yrittäjät -kirjan tehtävät ja ideat tuovat yrittäjyyden ja yritteliäisyyden luontevasti osaksi eri oppiaineita kaikille luokka-asteille esi- ja perusopetuksesta aina toiselle asteelle asti. Lisäksi kirjasta löytyy tehtäviä myös opettajaksi opiskelevalle.

Yritys Hyvä on jo vuosikymmeniä rohkaissut lapsia ja nuora yrittäjyyteen ja yritteliäisyyteen. Kilpailu on tarjonnut opettajille matalan kynnyksen tapoja toteuttaa yrittäjyyskasvatus kouluissa.

Tulevaisuuden yrittäjät -kirja kokoaa yhteen Yritys Hyvä -kilpailun menneiden vuosikymmenten innostavimmat kilpailutehtävät. Tehtävävalikoimaan on valittu edelleen ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja sekä runsaasti erilaisia toteutustapoja. Tehtävissä on tilaa omalle pohdinnalle ja kirjoittamiselle, sarjakuvien ja kuvakollaasien työstämiselle, musisoinnille, pienille ja suurille projekteille ja useille muille toteutustavoille. Niitä voi toteuttaa yksin, parin kanssa tai pienemmissä ja suurimmissa ryhmissä.

Tulevaisuuden yrittäjät on maksuton ja tilattavissa suoraan kouluille tai omalle kotiovelle Opinkirjon verkkokaupasta. Opinkirjon kotisivulta voit vaihtoehtoisesti myös ladata pdf:n.

Muista myös Yritys Hyvän ideakortit yrittäjyyskasvatukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa