Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2022 loppukilpailuun lähetettiin 669 työtä

Yritys Hyvän loppukilpailuun saapui tänä vuonna hienot 669 työtä 1442 osallistujalta! Suosituin kilpailusarja oli sarja 3, 7.-9.-luokkalaiset, johon on tuli 340 työtä.

Esiraadit arvioivat maaliskuun aikana kaikki palautetut kilpailutyöt ja päättävät voittajaehdokkaat. Kilpailulautakunta valitsee voittajaehdokkaiden joukosta voittajatyöt ja kunniamaininnan saajat huhtikuussa. Olemme huhtikuun aikana henkilökohtaisesti yhteydessä sarjojen voittajiin ja kunniamaininnan saajiin sekä julkaisemme heidän nimensä Yritys Hyvän nettisivuilla.

Yritys Hyvän voittajien juhla järjestetään tänä vuonna hybriditapahtumana 20.5.2022. Kutsumme kunkin kilpailusarjan voittajat ja heidän ohjaajansa osallistumaan tapahtumaan paikan päälle Keskustakirjasto Oodiin Helsinkiin (voimassa olevat rajoitukset huomioiden). Muut kilpailuun osallistuneet, luokkakaverit, vanhemmat ja sukulaiset voivat seurata lopputapahtumaa suorana verkossa. Julkaisemme tapahtuman livestream-linkin lähempänä.

Kiitos kaikille kilpailijoille ja ohjaajille, ilman teitä ei olisi Yritys Hyvää!

Jaa sosiaalisessa mediassa