Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2023 -kilpailu käynnistyi

Hyvää Yrittäjän päivää! Yritys Hyvä 2023 -kilpailutehtävät on nyt julkaistu, ja löydät ne ylävalikosta sarjoittain.

Sarjat:

  • Sarja 1: Esi- ja alkuopetus
  • Sarja 2: 3.-6.-luokkalaiset
  • Sarja 3: 7.-9.-luokkalaiset
  • Sarja 4: Lukiolaiset ja ammattiin opiskelevat
  • Sarja O: Opettajaksi opiskelevat

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Jokainen saa tilaa omille pohdinnoilleen ja mahdollisuuden kertoa, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys juuri itselle merkitsevät. Kilpailussa saa rohkeasti ideoida, heitellä villejä ajatuksia ja käyttää mielikuvitusta!

Kilpailun sisällöt ja tehtävät sopivat eri oppiaineisiin. Tehtävissä on huomioitu esi- ja perusopetuksen, lukion ja ammattikoulun opetussuunnitelman perusteet: eheyttävät kokonaisuudet, usean oppiaineen yhteistyö, laaja-alainen osaaminen, työelämä ja yrittäjyys. Kilpailussa on oma sarjansa opettajaksi opiskeleville.

Kilpailuun voi osallistua koulussa, oppilaitoksessa ja vapaa-ajalla, yksin tai ryhmässä. Kilpailuaika on 5.9.2022-1.3.2023. Osallistumisohjeet löydät täältä.

Tervetuloa mukaan ja onnea kilpailuun!

Jaa sosiaalisessa mediassa