Siirry sisältöön

Yritys Hyvä mukana Educa-messuilla 27.-28.1.2023

Yritys Hyvä -kilpailu on mukana Pohjoismaiden johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educassa 27.-28.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Löydät meidät Kehittämiskeskus Opinkirjon osastolta 6g80.

Tule moikkaamaan ja juttelemaan kanssamme Yritys Hyvä -kilpailusta, saamaan ideoita omille oppitunneillesi tai oppilaitoksesi toimintaan ja hakemaan esimerkiksi omat Yritys Hyvä -yrittäjyyskasvatuksen ideakortit.

Lisäksi Kehittämiskeskus Opinkirjo järjestää perjantaina 27.1. klo 17.30-18.15 Educa-messujen Visio-lavalla Rehti, reipas vai rehellinen? Koulutuksella kohti uutta sivistysideaalia -keskustelun. Maailman tila vaatii muutosta. Koulutus on valintojen tekemistä tulevaisuuden ennakoimiseksi. Millaisen tulevaisuuden haluamme? Millaista sivistystä koulutuksen tulisi tuottaa muutoksen aikaansaamiseksi? Mitä tämä edellyttää koululta? Keskustelemassa Paula Risikko, Arto O. Salonen, Katarina Murto, Anita Lehikoinen sekä Sixten Korkman. Tervetuloa kuuntelemaan!

Nähdään messuilla!

Jaa sosiaalisessa mediassa