Siirry sisältöön

Tuotepalkinnot ja voittajaviestit on lähetetty

Yritys Hyvä 2023 -kilpailuun saapui upeat 430 kilpailutyötä, joiden tekemiseen osallistui 1107 yritteliästä lasta ja nuorta. Lämmin kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille ja töiden ohjaajille!

Kaikille osallistujille ja töiden ohjaajille on postitettu Yritys Hyvä -tuotepalkinto. Olethan yhteydessä pikimmiten osoitteeseen yrityshyva@opinkirjo.fi, mikäli posti ei ole jostain syystä saapunut perille.

Maalis-huhtikuun aikana kilpailun esiraadit ja kilpailulautakunta arvioivat kilpailutyöt sekä valitsivat kilpailun voittajat sekä kunniamaininnan saajat. Voittajiin ja kunniamaininnan saajiin tai heidän yhteyshenkilöihin on otettu henkilökohtaisesti nyt yhteyttä ja lähetetty lisäohjeita. Paljon onnea vielä voittajille ja kunniamaininnan saajille!

Voittajia juhlistetaan toukokuussa Helsingin Linnanmäellä. Tapahtumasta toteutetaan kaikille avoin ja maksuton Yritys Hyvä 2023 -palkintogaalalähetys pe 26.5. klo 13-14 verkon kautta. Gaalalähetyksen ohjelman ja lisätiedot löydät täältä.

Palkintogaalalähetyksessä juhlitaan voittajia, tutustutaan kilpailutöihin sekä paljastetaan palkintostipendit. Tapahtuman yrityskummina toimii Baba Foods Oy. Gaalalähetyksessä Baba Foodsin tuotekehittäjä, Tahinismoothien ”äiti” ja Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti Kaisa Somerpalo kertoo, millaista on pistää itsensä likoon tv-kilpailussa. Tervetuloa mukaan etänä lähetykseen!

Jaa sosiaalisessa mediassa