Siirry sisältöön

Tallenne Yritys Hyvä 2023 -palkintogaalalähetyksestä 26.5.

Yritys Hyvä 2023 -kilpailun voittajat kutsuttiin perjantaina 26.5. Helsingin Linnanmäelle yrittämisen ja yritteliäisyyden juhlaan. Tapahtumasta toteutettiin kaikille avoin ja maksuton livestriimilähetys. Kokoa oma gaalakatsomo ja katso tallenne Yritys Hyvä 2023 – palkintogaalalähetyksestä. Tallenteen pääset katsomaan tästä linkistä: https://www.mediaserver.fi/live/yrityshyva

Yritys Hyvä 2023 -kilpailun palkintogaalalähetyksessä juhlittiin voittajia, tutustuttiin voittajien kilpailutöihin sekä paljastettiin palkintostipendit. Tapahtuman yrityskummina toimi Baba Foods Oy. Gaalalähetyksessä Baba Foodsin tuotekehittäjä, Tahinismoothien ”äiti” ja Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti Kaisa Somerpalo kertoi, millaista on pistää itsensä likoon tv-kilpailussa. Kilpailun tuomariston terveiset gaalalähetykseen toi yrittäjä Juha Järvinen Perintäritari Oy:stä.

OHJELMA

13:00  Tervetuloa!
13:05  Mistä Menestysresepti on tehty?

Suomalainen Menestysresepti 2023 -tvkilpailun finalisti Kaisa Somerpalo,
Baba Foods Oy
13:30 Yritys Hyvä 2023 -kilpailun voittajat
             Tuomariston tervehdyksen tuo yrittäjä Juha Järvinen, Perintäritari Oy
13:55  Kiitos! 

Tallenne palkintogaalalähetyksestä:
Katso lähetys jälkikäteen tästä linkistä: https://www.mediaserver.fi/live/yrityshyva

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Kilpailun ja tapahtuman järjestävät Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Lisätiedot:

Suvi Kytöharju
erityisasiantuntija, Yritys Hyvä -kilpailu
puh. 050-5014 300
suvi.kytoharju@opinkirjo.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa