Siirry sisältöön

Kesän lukuvinkki: Tutustu vuoden 2023 voittajajulkaisuun

Innostavia pelejä, harjoitusyrityksiä, muotoilu- ja vaikuttamisprojekteja, hyvinvoinnin ja tasa-arvon näkökulmia. Rohkeutta, sinnikkyyttä ja kykyä viedä toimeliaasti asioita loppuun asti. Ja mikä parhainta, iloinen tekemisen meininki. Tätä kaikkea pääset lukemaan Yritys Hyvä 2023 voittajajulkaisusta. 

Vuoden 2023 Yritys Hyvä voittajatyöt olivat jälleen innostavia, rohkeita ja monipuolisia. Yritys Hyvän tuomaristo valitsi voittajiksi 26 työtä, jotka palkittiin rahastipendein toukokuussa Helsingin Linnanmäellä.

Kaikki voittajatyöt on nyt koottu sähköiseen voittajajulkaisuun (Sway).

 

Kuva: Iiro Rautiainen

Julkaisun kautta ohjaajat voivat hakea ideoita yrittäjyyskasvatukseen ja osallistujat inspiraatiota vuoden 2024 kilpailuun, joka käynnistyy jälleen Yrittäjän päivänä 5.9. Julkaisu sisältää myös kuvia toukokuun lopputapahtumasta.

Ota siis mukava asento laiturilla tai vaikka puiston penkillä ja tutustu Yritys Hyvä 2023 voittajiin.

Antoisia lukuhetkiä voittajatöiden parissa ja hyvää kesää! 

Jaa sosiaalisessa mediassa