Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2024-kilpailun voittajat

Yritys Hyvä -kilpailussa lapset ja nuoret pääsivät jälleen pohtimaan, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys heille merkitsevät. Tuloksena syntyi kirjoituksia, projekteja, videoita, piirroksia, podcasteja, lauluja ja pelejä. Kilpailijat pohtivat ajankohtaisia teemoja kuten ruokahävikin vähentämistä, keskustelutaitojen ja robotiikan kehittymistä sekä sosiaalisen median vaikutusta nuorten elämään.

Vuoden 2024 Yritys Hyvä -kilpailuun saapui 394 hienoa kilpailutyötä, joiden tekemiseen osallistui yhteensä 1064 lasta ja nuorta ympäri Suomen. Kilpailutöitä lähetettiin 63:lta eri paikkakunnalta. Kilpailutöiden joukosta tuomaristo valitsi voittajiksi 27 työtä sekä kuusi kunniamaininnan saajaa. Voitot menivät tänä vuonna seuraaville paikkakunnille: Espoo, Forssa, Hamina, Helsinki, Jyväskylä, Kaustinen, Kittilä, Kontiolahti, Kotka, Lempäälä, Oulu, Pudasjärvi, Rauma, Siilinjärvi, Tampere, Turku ja Tuusula. Kunniamainintoja meni lisäksi Lahteen, Kuopioon, Poriin, Viitasaarelle.

Listan voittajista voit lukea tästä linkistä. Jos haluat tietää tarkemmin, millaisia voittajatyöt ovat, seuraa tämän sivun päivittymistä ja Opinkirjoa Instagramissa ja Facebookissa!

Voittajille jaetaan stipendejä lähes 10 000 euron arvosta. Koulussa tehtyjä kilpailutöitä juhlitaan koulujen kevätjuhlissa tai muissa kevään päättävissä tilaisuuksissa. Olemme tuottaneet jokaisesta kilpailutyöstä palkintovideon, jossa Sointu Borg kertoo, miksi juuri kyseinen työ palkittiin. Videoita voi siis nähdä kouluilla ja sosiaalisen median kanavilla kevään kuluessa! Voittajille tai heidän kouluilleen on lähetetty kunniakirjat, ja myös osallistumispalkinnot kaikille osallistujille on jo lähtenyt matkaan.

Kiitos kaikille osallistujille ja kilpailutöiden ohjaajille yritteliäistä kilpailutöistä ja onnea voittajille!

Jaa sosiaalisessa mediassa