Siirry sisältöön

Pelihahmo

Kirjoita tai piirrä mieleisestäsi pelihahmosta yrittäjänä.

Kirjoita tai piirrä mieleisestäsi pelihahmosta yrittäjänä

Valitse a- tai b-vaihtoehto.

Minkälaisen yrityksen perustaisit yhdessä Pikachun tai Supermarsun kanssa? Miten menestyisit yrittäjänä yhdessä Onnelin ja Annelin tai Tatun ja Patun kanssa? Mitä palveluja voisit tarjota yhdessä esimerkiksi Harry Potterin tai Aku Ankan kanssa? Millaiset vahvuudet auttaisivat teitä eteenpäin? Entä millaisia ongelmia voisitte kohdata ja miten niistä selviäisitte?

a) Keksi, minkälaisen kaupan, tehtaan tai muun yrityksen voisit perustaa yhdessä jonkun pelihahmon tai satuhahmon kanssa.

Kirjoita yhteisestä yrityksestänne tarina, satu, päiväkirjamerkintöjä tai piirrä sarjakuva puhekuplineen. Ota otsikoksi yhteisen yrityksenne nimi.

b) Kirjoita kirje jollekin peli- tai satuhahmolle, kuten Nuuska Muikkuselle, Super Mariolle tai Hiro Hamadalle ja kannusta häntä ryhtymään yrittäjäksi. Anna hänelle ideoita ja kerro, miksi juuri hänen olisi hyvät mahdollisuudet onnistua. Ota otsikoksi Taidoillasi onnistut! tai otsikoi itse.

Muista laittaa työhön nimesi, koulusi nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (Sarja 2, yksilötyö: Pelihahmo yrittämässä).

Jaa sosiaalisessa mediassa