Siirry sisältöön

Harrastamalla sinnikkyyttä

Kerro, miten harrastamalla sinnikkyys kehittyy.

Kerro, miten harrastamalla sinnikkyys kehittyy

Aloittaessasi uutta harrastusta olet varmasti huomannut, että mitään ei voi osata ilman harjoittelua. Harrastuksessasi, oli se sitten piirtäminen, soittaminen tai joku urheilulaji, tarvitaan sinnikkyyttä, taitoa mennä kohti tavoitteita, vaikka se ei olisi aina helppoa. Olet sinnikäs, jos aloittaessasi tekemään jotain, teet sen valmiiksi. Olet sinnikäs, jos jaksat yrittää uudestaan, vaikka et ensin onnistukaan. Sinnikkäänä jaksat pitää kiinni tavoitteistasi ja jaksat puuhailla niiden parissa kauan, jaksat harjoitella yhä uudestaan ja uudestaan.

Valitse a- tai b-tehtävä:

a) Kirjoita, miten harrastuksesi on tehnyt sinusta sinnikkään. Kerro, miten ja miksi olet jaksanut harjoitella yhä uudelleen jotain taitoa. Voit myös kertoa siitä, miten sinnikkyys auttaa sinua muualla kuin harrastuksessasi. Keksi itse otsikko.

b) Tee video, jossa kuvaat jonkin taidon harjoittelua sinnikkäästi. Kerro, miten harjoittelet, miksi jaksat kokeilla yhä uudelleen, ja miltä tuntuu, kun vihdoin onnistuu. Videon maksimipituus voi olla enintään viisi minuuttia.

Muista laittaa työhön nimesi, koulusi nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (sarja 2, yksilötyö: Harrastamalla sinnikkyyttä).

 

Jaa sosiaalisessa mediassa