Siirry sisältöön

X-Factor

Kirjoita tai tee taiteen keinoin työ omista vahvuuksistasi.

Kirjoita tai tee taitein keinoin työ omista vahvuuksistasi

Missä sinä olet hyvä? Mitkä ovat sinun X-faktorisi? Mitkä ovat vahvuuksiasi? Oletko myötätuntoinen, utelias tai sinnikäs? Onko sinulla oivat ryhmätyötaidot tai oletko henkinen? Arvostatko erityisesti kauneutta, oletko rehellinen tai harkitsevainen?

Olemme kaikki erilaisia. Kaikissa meissä on paljon asioita, joissa olemme hyviä, ja ne ovat vahvuuksiamme. On tärkeä taito osata tunnistaa omia vahvuuksia.

Mieti, mitkä ovat omia vahvuuksiasi. Voit kysyä niistä myös läheisiltäsi.

a) Kirjoita tai tee hissipuhe omista vahvuuksistasi ja siitä, miten ja missä voit hyödyntää niitä parhaiten. Millaista osaamista sinulla on? Millainen työntekijä olisit vahvuuksillasi, ja millaista työtä voisit parhaiten tehdä olemalla juuri sinä? Voit tehdä vahvuuksistasi myös hissipuheen ja videoida sen. Vinkkejä videon tekoon.

b) Tee taiteen keinoin työ, joka kuvaa omia vahvuuksiasi ja liitä siihen lyhyt teksti (1-2xA4), jossa kerrot, miten voisit tulevaisuudessa hyödyntää vahvuuksiasi. Työ voi olla piirros, juliste, videoteos, animaatio, taulu tms.

Muista laittaa työhön nimesi, koulusi nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (sarja 3, yksilötyö: X-Factor).

VINKKEJÄ TEKEMISEEN

Voit hyödyntää Positiivinen CV -materiaaleissa esiintyviä luonteenvahvuuksia. Katso, mitkä ovat omia luonteenvahvuuksiasi:

Kuva: Positiivinen CV

Jaa sosiaalisessa mediassa