Siirry sisältöön

Oppia ja iloa

Järjestäkää yhteinen teemapäivä.

Järjestäkää yhteinen teemapäivä

Järjestäkää oppilaitoksessanne yrittämisen tai vahvuuksien teemapäivä.

Päivän ohjelmassa voi olla esimerkiksi pitchauskisa, ”Leijonan luola”, start up -yrittäjien paneeli vai ammattikirjasto, josta saa ”lainata” eri ammattien edustajia kertomaan työstään, postiivisen cv:n tai unelmakartan tekemistä. Voitte pyytää myös opiskelijoita opettamaan toinen toisilleen erilaisia taitoja oppimisfestivaalina.

Pyytäkää suunnitteluun ja toteutukseen mukaan oppilaitoksenne opiskelijakuntaa, opettajia, opinto-ohjaajia ja muita yhteistyötahoja.

Kootkaa päivästänne portfolio. Kertokaa siinä projektin suunnittelusta, etenemisestä ja itsearvioikaa tekemästänne. Voitte liittää mukaan myös videoita ja kuvia teemapäivästänne. Vinkkejä portfolion ja videon tekoon kilpailutyönä.

Muistakaa laittaa työhönne nimenne, oppilaitoksen nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (sarja 4, ryhmätyö: Oppia ja iloa).

VINKKEJÄ TEKEMISEEN

Jos päätätte järjestää oppimisfestivaalin, niin hyödyntäkää maksutonta PopUp-koulun verkkotyökalua päivän toteuttamisessa. Palvelussa on tietoa ja käytännön ohjeita oppimisfestivaalin toteuttamiseksi sekä mahdollisuus suunnitella, julkaista ja ilmoittautua opiskelijoiden ja muiden pitämiin työpajoihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa