Siirry sisältöön

Yhdenvertaisuus työelämässä

Tee taiteen keinoin työ, jossa pohdit yhdenvertaisuutta työelämässä.

Tee taiteen keinoin työ, jossa pohdit yhdenvertaisuutta työelämässä

Tee taiteen keinoin työ, jonka aiheena on yhdenvertaisuus työelämässä. Pohdi yhdenvertaisuutta työelämässä ja -paikoilla. Yhdenvertaisuuslaki velvoittaa viranomaisia, koulutuksen järjestäjiä ja työantajia edistämään yhdenvertaisuutta. Miten yhdenvertaisuutta voi edistää työpaikoilla? Mitä haasteita on? Entä miten yhdenvertaisuus toteutuisi työnhaussa? Millä tavoin yritykset voivat edistää yhdenvertaisuutta? Pohdi aihetta ja tee siitä luova työ.

Voit toteuttaa työn haluamallasi tavalla. Voit tehdä työn esimerkiksi piirtämällä, kirjoittamalla, videoimalla (max 5 min video) tai kuvakollaasina. Lue lisää videosta kilpailutyönä.

Liitä työhösi myös lyhyt teksti (1-2xA4), jossa kerrot valmiista teoksestasi.

 

VINKKEJÄ TEKEMISEEN

Jos teet kuvakollaasin, voit käyttää kollaasin tekoon esimerkiksi valokuvia, lehtileikkeitä, piirustuksia ja maalauksia tai niiden osia. Voit keskittyä halutessasi vain yhteen itsellesi parhaiten sopivaan tekniikkaan, kuten valokuvien ottamiseen kännykälläsi ja koostaa niistä yhtenäisen kuvakollaasin. Jos käytät muiden tekemiä kuvia, muista hyvät lähdekäytännöt.

Voit toteuttaa kollaasin joko paperisena tai sähköisenä. Sähköisen kollaasiin toteuttamiseen voit käyttää halutessasi apuna esimerkiksi jotain seuraavista sovelluksista: PicMonkeyFotor tai PhotoCollage.

Jaa sosiaalisessa mediassa