Siirry sisältöön

Työhakemus 

Tee työhakemus. 

Tee työhakemus 

Tehtävänäsi on tehdä työhakemus ja kertoa vahvuuksistasi, osaamisestasi ja vakuuttaa työnantaja siitä, että he tarvitsevat juuri sinut yritykseensä. Luovuutta saa käyttää! Muista tuoda esiin, mihin yritykseen haet ja minkä tyyppisiin työtehtäviin sopisit. Mieti, miten hakemuksesi erottuu muista ja miten parhaiten tuot persoonasi, osaamisesi ja taitosi esiin. Käytä esimerkkejä ja kerro esimerkiksi mielenkiinnonkohteistasi, harrastuksistasi tai siitä, millainen työyhteisön jäsen olisit. 

Mieti, miten hakemuksesi erottuu muista ja miten parhaiten tuot persoonasi, osaamisesi ja taitosi esiin.

Valitse a- tai b- tehtävä sen mukaan, teetkö tehtävän osana Yrityskylä-vierailua vai et.  

a) Yrityskylässä tutustutaan kansainväliseen yritystoimintaan, tulevaisuuden työelämätaitoihin ja omiin vahvuuksiin. Kuvitellaan, että haet Yrityskylässä pelaamaasi yritykseen ja sinua pyydetään tekemään työhakemus. Voit valita haetko johtaja-, tuotanto-, myynti-, yritysvastuu– vai markkinointi– ja viestintätehtäviin.

b) Voit valita minkä tahansa kansainvälisen yrityksen, jonka toimintaan tutustut. Hae töihin valitsemaasi yritykseen.

Voit tehdä hakemuksen suomeksi tai englanniksi.

Voit toteuttaa tehtävän videon, presentaation, animaation tai muun sähköisen materiaalin muodossa. Voit tehdä hakemuksen suomeksi tai englanniksi. Mikäli päätät tehdä videotyöhakemuksen, hyvä hakemus on enintään kolmen minuutin mittainen. 

Tehtävä on toteutettu yhteistyössä TAT Yrityskylän kanssa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa