Siirry sisältöön

Tervetuloa!  

Toteuttakaa esittely päiväkotiryhmästänne tai koululuokastanne uudelle ryhmäläiselle.

Suunnitelkaa uudelle luokkakaverille tai päiväkotiryhmäläiselle Tervetuloa!-kansio

Mikä on parasta päiväkodissanne tai koulussanne? Mistä olette erityisen ylpeitä? Mitä uuden päiväkoti- tai luokkakaverin olisi hyvä tietää ja oppia?  

Kuvitelkaa, että päiväkotiryhmäänne tai luokkaanne on tulossa uusi päiväkoti- tai luokkakaveri. Suunnitelkaa hänelle esittely päiväkotiryhmästänne tai koululuokastanne ja toteuttakaa Tervetuloa!-kansio.  

Mitä juuri sinä haluaisit näyttää uudelle päiväkoti- tai luokkakaverille, joka ei lainkaan tunne teitä, paikkaanne tai toimintaanne? Miten voisitte parhaiten esitellä uudelle ryhmäläiselle hienoja asioita ympäristöstänne ja yhteisöstänne?

Mikä on parasta päiväkodissanne tai koulussanne?

Suunnitelkaa uudelle luokkakaverille tai päiväkotiryhmäläiselle Tervetuloa!-kansio. Ajatelkaa, että kansio voisi olla sellainen, joka postitetaan uudelle ryhmäläiselle ennen hänen ensimmäistä päiväänsä.  

Pohtikaa, mitä kaikkea kansion olisi tärkeä sisältää. Voisiko siellä olla esimerkiksi piirretty kartta päiväkotinne/koulunne alueelta tai ryhmätilasta tai koululuokasta? Tai ryhmän yhteiset pelisäännöt? Mikä saisi uuden ryhmäläisen tai luokkalaisen tuntemaan, että hän on tervetullut päiväkotiryhmäänne tai koululuokkaanne? 

Kilpailutyö on vapaamuotoinen Tervetuloa!-kansio, joka voi sisältää kuvia, piirustuksia ja tekstejä. Kansion voi toteuttaa myös tietokoneella.

Jaa sosiaalisessa mediassa