Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2023 -kilpailu päättyy ke 1.3.23: Muistilista osallistujille

Yritys Hyvän kilpailukausi 2023 päättyy vajaan viikon kuluttua keskiviikkona 1.3.23. klo 23.59.  Kokosimme lyhyen muistilistan kilpailun osallistujille, joka kannattaa lukea vielä läpi ennen kilpailun päättymistä.

Muistilista osallistujille: 

  1. Kun kilpailutyösi alkaa olla lähes valmiina, lue vielä huolella oman kilpailutehtäväsi ohjeet ja kilpailun osallistumisohjeet sekä arviointikriteerit. Oletko muistanut ottaa kaiken huomioon kilpailutyössäsi?
  2. Rekisteröidy Yritys Hyvän osallistumisalustalle ja palauta kilpailutyösi: yrityshyva.osallistumme.fi
    Osallistumisalustalle voi palauttaa töitä useassa erässä ja niitä voi muokata aina kilpailun päättymiseen ke 1.3. klo 23.59 asti. 
  3. Täytä yhteystiedot huolellisesti kilpailun osallistumisalustalla ja seuraa alustalla olevia ohjeita.
  4. Valitse työllesi ytimekäs ja sitä parhaalla tavalla kuvaava otsikko, sekä kirjoita kilpailutyöstäsi napakka, korkeintaan 450 merkkiä pitkä kuvaus.
  5. Jos työhösi liittyy useampi liite tai linkki, lisää nekin osallistumisalustan ilmoittautumislomakkeeseen. Tarkista, että liitteet ja linkit aukeavat sekä toimivat suoraan niin, että niihin on kilpailun järjestäjillä käyttöoikeus. Lue huolella ohjeet, millasia tiedostoja voi palauttaa ja miten videot kilpailutyönä palautetaan. 
  6. Muista painaa lopuksi lähetä, niin kilpailutyö on tallentunut osallistumisalustalle.

Sitten jännittämään! Onnea kilpailuun!

Yritys Hyvä 2023 -kilpailun päätyttyä tuomaristot alkavat arvioimaan palautettuja kilpailutöitä. Olemme yhteydessä voittajiin huhtikuussa ja voittajat palkitaan rahapalkinnoin 100-1000 €!  Voittajien juhlaa vietetään toukokuun lopussa Helsingissä. Kilpailuaikataulu täällä.

Yritys Hyvä on vuodesta 1985 toteutettu kilpailu lapsille ja nuorille, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Kilpailun järjestävät Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Jaa sosiaalisessa mediassa