Siirry sisältöön

Kilpailutöiden arviointi ja palkinnot

Tutustukaa arviointikriteereihin ennen työn aloittamista. Luvassa on kaikille kilpailuun osallistuneille palkinto! Parhaat palkitaan rahastipendein ja matkalla voittajien juhlaan.

Kilpailun arviointikriteerit

Yritys Hyvä -kilpailun arivointikriteereistä päättää kilpailulautakunta. Jokaiselle sarjalle kootaan oma monialainen esiraati, joka arvioi kaikki kilpailuun tulleet työt. Esiraadit esittävät kilpailulautakunnalle voittajaehdokkaat. Kilpailulautakunta valitsee ehdokkaista kilpailun voittajat ja mahdollisten kunniamainintojen saajat.

OKM:n (2017) yrittäjyyskasvatuksen määritelmässä tuodaan esille, mitä yrittäjyyskasvatuksella halutaan saada aikaiseksi asenteiden ja taitojen tasolla. Yritys Hyvä -kilpailussa yrittäjyys nähdään määritelmän mukaisena:

Kilpailuun toivotaan mahdollisimman monenlaisia tuotoksia.

Yksilötöiden arvioinnissa kiinnitetään huomioita seuraaviin asioihin: 

Ryhmätöiden arvioinnissa kiinnitetään huomioita seuraaviin asioihin: 

Kaikille palkinto

Kaikki osallistumisalustalle kirjatut osallistujat ja töiden ohjaajat saavat tuotepalkinnon huhti-toukokuussa.

Rahastipendit 100-1000 euroa

Jaossa on noin 12 000 euroa voittajille.

Parhaimmat työt palkitaan 100-1000 € rahastipendein. Kaikista sarjoista valitaan voittajiksi yhteensä 20-24 yksilö- ja ryhmätyösarjaan osallistunutta työtä.

Voittajien juhla

Voittajat kutsutaan lopputapahtumaan Helsinkiin. Toukokuun lopputapahtuma on upea tilaisuus, jossa jokainen voittajatyö on esillä tapahtumatorilla, ja yleisö saa tutustua töiden tekijöihin ja töihin. Voittajat palkitaan lopputapahtumassa. HUOM! Vuonna 2020 voittajien juhla on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa