Siirry sisältöön

yrityshyva.osallistumme.fi

Kilpailijan tiedot ja kilpailutyö lähetetään sähköisen osallistumisalustan kautta. Tietoja voi päivittää aina kilpailun päättymiseen asti.

Kilpailuaika 5.9.-1.3.

Kilpailukausi alkaa Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta ja päättyy 1. maaliskuuta.

Kilpailutöiden lähettäminen

Osallistuminen: yrityshyva.osallistumme.fi

Kaikki kilpailutyöt lähetetään 1.3. klo 23.59 mennessä mennessä sähköisen osallistumisalustan kautta.

Jos kilpailutyö on toteutettu koulussa opettajan ohjauksessa, opettaja voi lähettää työn/työt kilpailuun. Osallistumisalustalle voi palauttaa töitä useassa erässä ja niitä voi muokata aina kilpailun päättymiseen asti.

Jos olet osallistumassa kilpailuun yksin tai yhdessä koulutyön ulkopuolella tehdyllä työllä, lähetä kilpailutyö itse sähköisellä osallistumisalustalla. Ilmoittautumislomaketta voi muokata aina kilpailun päättymiseen asti.

Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä töitä tai niiden osia korvauksetta kilpailun tiedottamiseen, tutkimustoimintaan ja omiin julkaisuihin. Kilpailutöitä ei palauteta.

Työn liitteet ja linkit

Valitse työlle ytimekäs työtäsi parhaalla tavalla kuvaava otsikko.

Valitse työllesi ytimekäs sitä parhaalla tavalla kuvaava otsikko ja kirjoita siitä napakka korkeintaan 450 merkkiä pitkä kuvaus.

Jos työhösi liittyy useampi liite tai linkki, lisää nekin osallistumisalustan ilmoittautumislomakkeeseen. Tarkista etukäteen, että esimerkiksi Google Slides -linkit toimivat myös sisäänkirjautumattomalle käyttäjälle. Jos palautat videon kilpailutyönä, lue ohjeita täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa