Siirry sisältöön

www.osallistuopinkirjo.fi

Kilpailijan tiedot ja kilpailutyö lähetetään sähköisen osallistumisalustan kautta. Tietoja voi päivittää aina kilpailun päättymiseen asti.

Kilpailuaika 5.9.-1.3.

Kilpailukausi alkaa Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta ja päättyy 1. maaliskuuta.

Kilpailutöiden lähettäminen

Osallistuminen: www.osallistuopinkirjo.fi

Kaikki kilpailutyöt lähetetään 1.3. klo 23.59 mennessä mennessä sähköisen osallistumisalustan  (osallistuopinkirjo.fi) kautta.

Jos kilpailutyö on toteutettu koulussa opettajan ohjauksessa, opettaja voi lähettää työn/työt kilpailuun. Kilpailuun osallistutaan sähköisellä osallistumisalustalla (www.osallistuopinkirjo.fi). Osallistumisalustalle voi palauttaa töitä useassa erässä ja niitä voi muokata aina kilpailun päättymiseen asti.

Jos olet osallistumassa kilpailuun yksin tai yhdessä koulutyön ulkopuolella tehdyllä työllä, lähetä kilpailutyö itse sähköisellä osallistumisalustalla (www.osallistuopinkirjo.fi). Osallistumislomaketta voi muokata aina kilpailun päättymiseen asti.

Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä töitä tai niiden osia korvauksetta kilpailun tiedottamiseen, tutkimustoimintaan ja omiin julkaisuihin. Kilpailutöitä ei palauteta.

Työn liitteet ja linkit

Valitse työlle ytimekäs työtäsi parhaalla tavalla kuvaava otsikko.

Jos työhösi liittyy useampi liite tai linkki, lisää nekin ilmoittautumisalustan osallistumislomakkeeseen. Tarkista etukäteen, että linkit toimivat myös sisäänkirjautumattomalle käyttäjälle.

Työn lähettäminen postitse

Työ voidaan lähettää myös postitse, mutta se on joka tapauksessa rekisteröitävä osallistumisalustalle. Postilähetykseen tulee liittää mukaan tulostettu sähköinen ilmoittautumislomake osallistumisalustalta. Tarvittaessa työn voi lähettää myös postitse. Postimaksulla varustettuja kirjekuoria ja pakettikortteja voi tilata osoitteesta opinkirjo(a)opinkirjo.fi. Palautusosoite:

Yritys Hyvä/Opinkirjo
Mariankatu 15 A 11
00170 Helsinki

Jos työ palautetaan postitse, tulee työn mukana olla seuraavat tiedot:

  • sarja, johon kilpailutyö osallistuu
  • kilpailutehtävän nimi
  • työn nimi
  • työn kaikkien tekijöiden nimet ja syntymävuodet
  • yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • koulun tai oppilaitoksen nimi (jos on tehty koulussa)
  • (jos on) ohjaajan nimi ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Jaa sosiaalisessa mediassa