Siirry sisältöön

Kiskaleikkejä

Kerätkää rahaa valmistamalla tuotteita myytäväksi.

Kerätkää rahaa valmistamalla tuotteita myytäväksi

Tehtävän voi tehdä yksin tai ryhmässä.

Pohtikaa taitojanne ja mielitekemisiänne. Oletteko taitavia askartelemaan kortteja tai onko mielipuuhaanne marjojen poiminta? Vai olisiko tanssiminen innostavaa tai teatteriesitysten tekeminen? Pitäisittekö myyjäiset vanhemmille tai vaikkapa ohjelmallisen illan? 

Kahvilaleikit on kivoja. Miksipä ei kokeilisi oikean kahvilan pitämistä. Pistäkää pystyyn myyntikoju tai myyjäiset, jossa myytte valmistamianne tuotteita tai palveluja. Itse tehdyt leivonnaiset, askarrellut tuotteet tai vaikkapa hierontahetket ovat hyviä myyntituotteita ja -palveluja. Tai ehkäpä joku kerää rahaa esiintymällä. Pohtikaa, mitä taitoja tarvitaan, ja hyödyntäkää kaikkien osaamista. Toteuttakaa projekti ja dokumentoikaa projektin eri vaiheet, myös sen kulut ja tuotot.

Kootkaa projektistanne portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan työn toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, luonnoksia ja valmiita töitä sekä itsearviointia. Vinkkejä portfolion tekoon. Esittelyn voi tehdä myös videoimalla. Lue lisää videosta kilpailutyönä.

Muistakaa laittaa työhön nimenne, koulunne nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (Sarja 1, ryhmätyö: Kiska pystyyn!).

Jaa sosiaalisessa mediassa