Siirry sisältöön

Vahvuussankarit

Työskennelkää omien vahvuuksienne parissa ja tehkää vahvuussankarit.

Tehkää omat vahvuussankarihahmot

Työn voi tehdä yksin tai yhdessä.

Oletko kekseliäs? Onko sinulla hyvät kaveritaidot? Oletko hauska ja huumorintajuinen? Jaksatko sinnikkäästi yrittää uudelleen, kun heti ei onnistu? Missä sinä olet erityisen hyvä?

Jokaisella meistä on erilaisia vahvuuksia, asioita, joissa olemme hyviä. Tutustukaa erilaisiin vahvuuksiin ja miettikää, mitkä ovat kunkin omia vahvuuksia. Tehkää sen jälkeen omat vahvuussankarihahmonne, jotka perustuvat vahvuuksiinne. Mitä supervoimia sankareillanne on? Kertokaa myös, millaisissa tilanteissa supersankarihahmoanne tarvitaan? Työskennelkää vahvuuksienne parissa ja kertokaa meille siitä. Voitte tehdä työnne piirtämällä, kirjoittamalla, valokuvin tai videoin.

Kootkaa työskentelystänne ja tuotteestanne yhteinen portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan työn toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, luonnoksia ja valmiita töitä. Vinkkejä portfolion ja videon tekoon. Muistakaa laittaa työhönne nimenne, päiväkotinne/koulunne nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (sarja 1: Vahvuussankarit).

Jaa sosiaalisessa mediassa