Siirry sisältöön

Yrittämisen sävelet

Tehkää biisi ja musavideo rohkeudesta ja yrittämisestä.

Tehkää biisi ja siihen musavideo

Inspiroitukaa rohkeudesta ja yrittämisestä kertovista kappaleista:

Valitkaa a- tai b-vaihtoehto.

a) Osana opetusharjoittelua: Sanoittakaa ja säveltäkää yhdessä oma kappale, jonka aiheena on rohkeus ja yrittäminen. Kun biisi on valmis, esittäkää se ja videoikaa tai äänittäkää esityksenne. Halutessanne voitte kuvata kunnon musiikkivideon! Lue lisää videosta kilpailutyönä.

b) Opettajaksi opiskelevien kesken: Sanoittakaa ja säveltäkää Yritys Hyvä -kilpailulle tunnuskappale. Sen aiheena on rohkeus, mahdollisuuksiin tarttuminen ja yrittäminen. Kun biisi on valmis, esittäkää se ja videoikaa tai äänittäkää esityksenne. Halutessanne voitte kuvata kunnon musiikkivideon! Lue lisää videosta kilpailutyönä. Tonni tupsahtaa, jos tunnuskappale voittaa!

Koostakaa portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun ja arvioidaan omaa työtä. Siihen kootaan tekemisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, luonnoksia ja valmiita töitä eli kappaleenne sanat ja esitys. Vinkkejä portfolion tekoon.

Ääni- ja videotallenteiden suositeltu yhteispituus on enintään noin 5 minuuttia. Muistakaa laittaa työhönne nimenne, oppilaitoksen nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (Sarja O: Yrittämisen sävelet).

VINKKEJÄ TEKEMISEEN

Ohjeita ja vinkkejä musavideoon: musavideo.

Jaa sosiaalisessa mediassa