Siirry sisältöön

Kerhotoimintaa

Perustakaa yrittäjyyskerho oppilaille.

Perustakaa yrittäjyyskerho oppilaille

Koulun kerhotoiminnalla on suuri vaikutus kouluviihtyvyyteen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Laadukas ja hyvin toteutettu kerhotoiminta on monipuolista, lapsia ja nuoria arvostavaa ja tarjoaa tilaisuuden myönteiseen vuorovaikutukseen aikuisten ja toisten lasten ja nuorten kanssa.

Perustakaa yrittäjyyskerho harjoituskoulullenne tai kyselkää mahdollisuutta perustaa sellainen haluamaanne kouluun. Ottakaa osallistuvat oppilaat mukaan suunnitteluun siitä, mitä he haluavat kerhossa tehdä. Voitte kerhokerroilla esimerkiksi käydä yritysvierailulla tai kutsua yrittäjiä vierailulle, kuvata mainosvideoita, harjoitella pitchausta, pohtia rahankäyttöä, tehdä vahvuuskartan tai positiivisen cv:n osallistujien omista vahvuuksista tai kokeilla harjoitusyritystoimintaa.

Tukea ja ideoita kerhon pitämiseen:

Kerhotoiminta – osa kehittyvää ja hyvinvoivaa koulua

Into yrittäjyyteen! – ohjaajan vinkkivihko

Kerhotoiminnan laatu – hyvästä kerhosta osallistuvaan ja hyvinvoivaan kouluun

Koostakaa työstänne portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan työn toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, toteuttamista, valokuvia, videoita tms. Vinkkejä portfolion ja videon tekoon.

Jaa sosiaalisessa mediassa