Siirry sisältöön

Mainiot mainosvideot

Kuvatkaa mainosvideo.

kuluttaja = asiakas 

Kuvatkaa mainosvideo

Mainosvideo tuo vauhtia myyntiin! Mainosvideot ovat tärkeä osa yritysten markkinointiviestintää eli sitä, että kuluttajat löytävät ja haluavat ostaa yrityksen palveluja ja tuotteita itselleen.

Valitkaa a- tai b-tehtävä:

a) Kehittäkää mielenkiintoinen yritysidea ja tehkää sille mainosvideo (max 1 min). Mainosvideon olisi hyvä olla kestoltaan enintään yhden minuutin. Ottakaa yritysideassa huomioon myös kestävyys ja vastuullisuus. Mainosvideon ideana on vakuuttaa kuluttajat tuotteenne tai palvelunne erinomaisuudesta. Voitte tehdä mainosvideon omalle, unelmoimallenne tai jollekin olemassa olevalle yritykselle tai liikeidealle.

b) Jos olette mukana Pikkuyrittäjät-ohjelmassa, voitte tehdä mainosvideon kehittämällenne Pikkuyrittäjät-yrityksellenne. Pikkuyrittäjissä pohditaan myös yrityksen digitaalista markkinointia.

Koostakaa työstänne portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan työn toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, toteuttamista ja valmiita töitä sekä arviointia projektista. Lasten oman äänen ja ajatusten on hyvä tulla esiin portfoliossa. Vinkkejä portfolion ja videon tekoon.

 

VINKKEJÄ TEKEMISEEN

Vinkkejä mainosvideoiden tekoon:

  1. Tehkää käsikirjoitus videolle.
  2. Päättäkää kuvauspaikat, lavastus, rekvisiitat ja esiintyvien henkilöiden vaatetus.
  3. Opetelkaa puheenvuorot kunnolla. Harjoittelu ennen kuvausta!
  4. Jos teillä on mahdollisuus mikrofonin käyttöön, käyttäkää sitä – se tekee äänen laadusta paremman.
  5. Ja eikun kuvaamaan! Sen jälkeen tehdään editointi, tekstitykset ja lisätään mahdollisesti vielä ääniä tai musiikkia.

Tarkempia ohjeita videoiden tekemiseen löytyy kaikkikuvaa.fi-sivustolta. Pikkuyrittäjien materiaaleissa on myös vinkkejä markkinointiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jaa sosiaalisessa mediassa