Siirry sisältöön

#Opethaastaa

Ideoikaa hyvän mielen Tiktok-haaste.

Ideoikaa hyvän mielen Tiktok-haaste 

Tiktok on lyhyiden videoiden (15-60s.) jakamiseen tarkoitettu sovellus, joka on suosittu nuorten keskuudessa. Sovellus on tunnettu erilaisista Tiktok-haasteista, joita käyttäjät luovat. Monet toimijat käyttävät sovellusta tavoittaakseen juuri nuoria. Myös yritykset ovat löytäneet Tiktokin ja käyttävät sovellusta tuotteidensa ja palveluidensa markkinointiin.

Sovellus on tunnettu erilaisista Tiktok-haasteista, joita käyttäjät luovat.

Ideoikaa ryhmässä hyvän mielen Tiktok-haaste oppilaille tai opiskelijoille, joka liittyy yrittämiseen, yrittäjyyteen tai omiin vahvuuksiin.

Tehkää haasteesta tarkka suunnitelma tai käsikirjoitus ja esimerkkivideo(max. 15-60 s. pitkä).

Huom. Kiinnittäkää huomiota tehtävässä siihen, että haasteenne luo hyvää mieltä ja iloa muille! Tiktok-haaste ei saa olla vaarallinen, rikkoa koulujen järjestyssääntöjä, rikkoa lakia tai aiheuttaa muille harmia tai pahaa mieltä.

Koostakaa haasteen suunnittelusta portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan idean etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan haasteen toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, pohdintaa, itsearviointia, käsikirjoitus tai suunnitelma ja valmis video. Vinkkejä portfolion tekoon ja tietoa videosta kilpailutyönä.

 Tehtävän voi tehdä yksin tai yhdessä. 

VINKKEJÄ TEKEMISEEN  

Vinkkejä Tiktokin käyttöön:

Tutustu ja lue, miten nuoret ja yritykset ovat hyödyntäneet Tiktokkia:

Jaa sosiaalisessa mediassa