Siirry sisältöön

Opettaja innostaa yrittämään 

Tee oma podcast.  

 

Tee podcast, joka innostaa oppilaita tai opiskelijoita yrittämään

Podcastit ovat suosittuja ja keräävät eri teemojen ympärille suuren määrän kuuntelijoita. Podcastit voivat olla joka faktapohjaisia tai fiktiivisiä, ja usein ne rakentuvat haastattelujen ja monen keskustelijan välisille keskusteluille. Kuitenkin myös yksittäinen puhuja voi kantaa koko podcastin. 

Tee oma podcast (max. 15 min.), joka innostaa nuoria yrittämään. Ota podcastissa huomioon erityisesti nuorten näkökulma. Halutessasi voit suunnitella podcastin niin, että sitä voi käyttää oppimateriaalina yrittäjyyskasvatuksessa. Huom. Podcastin pituus saa olla max. 15 minuuttia. 

Millaiset yrittämiseen ja yrittäjyyteen liittyvät teemat kiinnostaisivat nuoria vuonna 2023? 

Millaiset yrittämiseen ja yrittäjyyteen liittyvät teemat kiinnostaisivat nuoria vuonna 2023? Haluaisivatko nuoret kuulla yrittäjyystaidoista? Mikä yrittäjyydessä innostaa, entä pelottaa? Mistä yrittäjyys alkaa? Entä miten yrittäjät huolehtivat hyvinvoinnistaan? Millaista on vastuullinen yrittäminen?

Podcastisi aiheena voi olla myös jokin muu yrittäjyyteen innostava teema. 

Koosta työstäsi portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä. Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan työn toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, toteuttamista ja valmis podcast. Vinkkejä portfolion tekoon.

VINKKEJÄ TEKEMISEEN 

Työn voi tehdä yksin tai ryhmässä.

Jaa sosiaalisessa mediassa