Siirry sisältöön

Opitaan yhdessä

Järjestä yrittäjyyspäivä tai PopUpkoulu-päivä.

Järjestä yrittäjyyspäivä tai PopUpkoulu-päivä

Valitse a– tai b-tehtävä.

a) Järjestä yrittäjyyspäivä. Pitchauskisa, start up -yrittäjien puheenvuoroja, rastirata, paneeli tai ammattikirjasto, josta saa ”lainata” eri ammattien edustajia kertomaan työstään? Mitä yrittäjyyspäivään voisi sisältyä?  Keksi teema ja sisällöt yrittäjyyspäivään, jonka toteutat laitoksellanne opiskelijoille tai osana harjoittelua koululla.

b) Ideoi ja toteuta PopUp-koulu harjoittelukoulussasi tai opiskelijoiden parissa. PopUp-koulussa on tarkoitus jakaa pajoissa oppilaiden, opettajien, vanhempien tai vaikka lähiyhteisön toimijoiden osaamista ja taitoja. PopUp-koulussa jokainen voi opettaa ja oppia!

Hyödynnä maksutonta PopUp-koulun verkkotyökalua päivän toteuttamisessa. Palvelussa on tietoa ja käytännön ohjeita oppimisfestivaalin toteuttamiseksi sekä mahdollisuus suunnitella, julkaista ja ilmoittautua pajoihin.

Kokoa työskentelystäsi portfolio eli näytekansio, joka toimii kilpailutyönä.  Portfoliossa kerrotaan työn etenemisestä alusta loppuun. Siihen kootaan työn toteuttamisen aikana syntyneitä tuotoksia: suunnitelmia, luonnoksia ja valmiita töitä sekä itsearviointia. Lue lisää portfoliosta ja videosta kilpailutyönä.

Työn voi tehdä yksin tai ryhmässä.

Jaa sosiaalisessa mediassa