Siirry sisältöön

Yrittäjyyspodi

Tehkää oma podcast.

Tehkää oma yrittäjyysaiheinen podcast

Virittäkää mikki ja perustakaa oma podcast (max. 15 min.), jonka aiheena on yrittäminen ja yrittäjyys. Käsitelkää aihetta jonkin teitä kiinnostavan teeman alla ja miettikää, keitä henkilöitä (esim. yrittäjiä, yritysten edustajia) voisitte kutsua podcastiin haastateltaviksi, vierailijoiksi tai yhteistyökumppaneiksi. Esimerkkejä teemoista ovat esimerkiksi nuoret yrittäjät, kiertotalousyrittäjät tai somessa toimivat yrittäjät.  

Voitte valita jonkin teeman näistä tai jonkin ihan muun.

Pohtikaa, mitkä yrittäjyysteemat kiinnostaisivat muita nuoria. 

Podcastit ovat verkossa julkaistuja digitaalisia äänitallenteita, ja ne voivat olla joko faktapohjaisia tai fiktiivisiä. Monet podcastit rakentuvat haastatteluiden tai useamman henkilön väliseen keskusteluun, mutta on paljon podcasteja, jotka rakentuvat itsenäisen kertojan varaan, joka kuljettaa puheellaan podcastin jaksoa eteenpäin. 

Tehkää podcastistanne portfolio, joka on kilpailutyönne. Kertokaa siinä projektin suunnittelusta, etenemisestä ja itsearvioikaa tekemistänne. Linkittäkää mukaan valmiiksi saamanne podcast-jakso/jaksot. Huom. Podcast-tallenteen pituus max. 15 minuuttia

VINKKEJÄ TEKEMISEEN 

Tehtävän voi tehdä yksin tai yhdessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa