Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2024 -kilpailu päättyy to 1.2.24: Muistilista osallistujille

Yritys Hyvän kilpailukausi 2024 päättyy torstaina 1.2.24. klo 23.59. Kokosimme lyhyen muistilistan kilpailun osallistujille, joka kannattaa lukea vielä läpi ennen kilpailun päättymistä.

Muistilista osallistujille: 

  1. Kun kilpailutyösi alkaa olla lähes valmiina, lue vielä huolella oman kilpailutehtäväsi ohjeet ja kilpailun osallistumisohjeet sekä arviointikriteerit. Oletko muistanut ottaa kaiken huomioon kilpailutyössäsi?
  2. Rekisteröidy Yritys Hyvän osallistumisalustalle ja palauta kilpailutyösi: yrityshyva.osallistumme.fi
    Osallistumisalustalle voi palauttaa töitä useassa erässä ja niitä voi muokata aina kilpailun päättymiseen to 1.2. klo 23.59 asti.
  3. Täytä yhteystiedot huolellisesti kilpailun osallistumisalustalla ja seuraa alustalla olevia ohjeita.
  4. Valitse työllesi ytimekäs ja sitä parhaalla tavalla kuvaava otsikko, sekä kirjoita kilpailutyöstäsi napakka, korkeintaan 450 merkkiä pitkä kuvaus.
  5. Jos työhösi liittyy useampi liite tai linkki, lisää nekin osallistumisalustan ilmoittautumislomakkeeseen. Tekstitiedostot tulee ensisijaisesti palauttaa pdf-tiedostoina. Tarkista, että liitteet ja linkit aukeavat sekä toimivat suoraan niin, että niihin on kilpailun järjestäjillä käyttöoikeus. Jos linkin sisältöä ei pääse tarkastelemaan, tuomaristo ei voi arvioida sitä. Lue huolella ohjeet, millaisia tiedostoja voi palauttaa ja miten videot kilpailutyönä palautetaan.
  6. Muista painaa lopuksi lähetä, niin kilpailutyö on tallentunut osallistumisalustalle. Voit tarkastella lähettämiäsi töitä Omat työt -välilehdellä.

Sitten jännittämään! Onnea kilpailuun!

Yritys Hyvä 2024 -kilpailun päätyttyä tuomaristot alkavat arvioimaan palautettuja kilpailutöitä. Tuomariston arviointien jälkeen olemme yhteydessä voittajiin ja voittajat palkitaan 100–1000 € rahapalkinnoin! Kilpailuaikatauluun voit tutustua täällä. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan yrityshyva.fi -sivulla.

Yritys Hyvä on vuodesta 1985 toteutettu kilpailu lapsille ja nuorille, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Kilpailun järjestävät Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Jaa sosiaalisessa mediassa