Siirry sisältöön

Tee vapaamuotoinen esitys asioista, jotka innostavat sinua.  

Tarmo, into, tunteen palo, lennokkuus. Nämä kaikki sanat kuvaavat innostusta. Missä hetkissä tai tilanteissa sinä olet ollut innostunut? Mitkä ovat asioita, jotka ovat saaneet sinut suorastaan hyppimään ilmaan? 

Tehtävän teema: Henkinen kasvu, rohkeus, vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet

Ihminen, joka on innostunut, on usein sinnikäs, utelias ja haluaa nähdä vaivaa jonkin asian eteen. Parhaimmillaan innostuksesta voi syntyä itselle myös ammatti tai oma yritys.

Pidä useamman päivän ajan lokikirjaa, eli luetteloa, rekisteriä tai päiväkirjaa sinua innostavista hetkistä ja asioista. Kirjaa siis ylös, mistä sinä olet ollut innostunut. Katso tämän jälkeen lokikirja läpi. Tarkastele, onko lokikirjassa jokin asia, joka toistuu useampaan kertaan. Onko jokin sama asia saanut sinut useamman kerran innostumaan?

Valitse sitten lokikirjasta yksi tai useampi sinua innostanut tilanne, asia tai kiinnostuksen kohde. Tee vapaamuotoinen esitys yhdestä tai useammasta sinua innostaneesta asiasta.

Kerro ja perustele, miksi juuri tämä tai nämä asiat ovat saaneet sinut innostumaan? Pohdi esityksessäsi, miten voisit enemmän jatkossa tehdä asioita tai olla tilanteissa, joista olet ollut innostunut?  

KILPAILUTYÖ: 

Kilpailutyönä palautetaan vapaamuotoinen esitys yhdestä tai useammasta sinua innostaneesta asiasta. Liitä mukaan myös innostuksen lokikirja. Käytä rohkeasti luovuutta esityksen toteuttamisessa ja tee siitä mielenkiintoinen!

VINKIT TEKEMISEEN: 

OPPIMISTAVOITTEITA:

  • Mahdollisuuksien havainnointi ja hahmottaminen sekä niihin tarttuminen
  • Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen
  • Sisukkuus

Jaa sosiaalisessa mediassa