Siirry sisältöön

Tutustu vuoden 2024 voittajatöihin

Jälleen on ollut hieno kilpailukausi Yritys Hyvän parissa! Tänä vuonna esiraati ja kilpailulautakunta päättivät palkita yhteensä 27 kilpailuun osallistunutta työtä. Yritys Hyvä -kilpailuun lähetetyissä töissä nähtiin uusia ideoita, yritteliäisyyttä sekä innovatiivisuutta. Palkituissa töissä korostui erityisesti kekseliäisyys, innostuneisuus ja kyky ryhtyä sinnikkäästi toimeen.

Olemme koonneet kuluneen kilpailukauden voittajatöistä koonnit, joista voit nähdä tarkemmin, millaisia olivat keväällä palkitut työt. Voit vaikka saada inspiraatiota oman kilpailutyön tekemiseen! Katso alta linkkien kautta voittajien esittelyt.

Esi- ja alkuopetus
3.–6. luokat
7.–9. luokat
Toinen aste ja opettajaksi opiskelevat

Seuraava Yritys Hyvän kilpailukausi alkaa taas Yrittäjän päivänä 5.9.

Jaa sosiaalisessa mediassa